Consult maken?

Honden/katten:
Bel 0317 419120

Paarden:
contactformulier

Wilt u meer over Animalytics weten of een afspraak maken? Neem contact op door onderstaand formulier in te vullen.

Naam
E-mailadres
Opmerkingen
This is a required field
Tipjes

Houd u er alstublieft rekening mee dat het niet mogelijk is vragen omtrent het gedrag van een dier per e-mail te beantwoorden. Indien u vragen heeft of zich zorgen maakt over het gedrag van een dier, neemt dan alstublieft contact op met uw dierenarts en/of een gediplomeerde gedragstherapeut.

Indien u een afspraak bij mij wilt maken voor een gedragsconsult voor een gezelschapsdier, dan kunt u contact opnemen met de Veterinair Specialistische Centrum de Wagenrenk via telefoonnummer 0317-419120. Voor meer informatie kunt u hier en hier terecht.

Houd u er rekening mee dat u een verwijzing nodig heeft van uw dierenarts of de behandelend gedragstherapeut. Zorgt u er bij doorverwijzing door een gedragstherapeut voor gezelschapsdieren alstublieft voor dat de verwijzend gedragstherapeut lid is van Stichting Platform Professionele Diergedragsdeskundigen (SPPD). Waarom? Voornamelijk om een voordehand liggende ziekte uit te sluiten. Dit verkleint de kans dat een dier met een opvoedingsprobleem bij mij op consultkomt. Een gediplomeerde gedragstherapeut kan ook pathologisch gedrag herkennen en kan dus ook dieren naar mij doorverwijzen.

Adres

Postbus 1209
1400 BE BUSSUM

 

Aanvullende informatie:
KvK nummer: 57322309
BTW nummer: NL224081391B01
IBAN: NL02ABNA0616102038 english versionnederlandse versie

Tip!

Want to know more about animal behaviour and animal welfare and see some interesting behaviour cases? Then check us out regularly on facebook and twitter. For current animalytical activities see the events page. Please check out our blog for hot topics and explanatory articles. New updates regularly!!!

Afspraak maken?

Honden/katten:
Bel: 0317 419120
Diergeneeskundig Specialistisch Centrum Nederland de Wagenrenk

 

Paarden of andere diersoorten:
Neem s.v.p. contact op door het contactformulier:
Animalytics